HI!

Ik ben Simone van Oorschot, geboren in 1985 en woon in Veghel.

Jaren geleden lag ik bij het Sanadome in Nijmegen op de massagetafel en ik was verwonderd over hoe fijn ik mij voelde tijdens en na de massage. De aanraking en het effect dat het had op mijn lichaam en geest, dat was bijzonder en zo fijn! Ik dacht meteen, ja dit wil ik ook kunnen. Ik wil dat mensen zich ook zo heerlijk voelen na een massage van mij. Daar is mijn interesse in massage ontstaan.

Na een praatje met de betreffende masseuse ben ik mij gaan oriënteren en heb ik in 2011 mijn eerste cursus gedaan wat al gauw uitgroeide tot een passie. Daarna volgde nog enkele cursussen en opleidingen om zo mijn aanbod uit te breiden en mijn kennis te vergroten.

De naam Shavo Massage komt van mijn volledige naam.

Inmiddels heb ik 10 jaar ervaring met masseren en mijn eigen massage stijl ontwikkeld. Deze heb ik naar mezelf vernoemd, een Shavo Massage.

Geen massage van mij is hetzelfde. Ik ben erg goed in het aanvoelen van mensen. Daardoor krijgen mijn klanten altijd de massage en aanraking die ze nodig hebben. Ik ’tune’ in op jouw energie om jou zo te geven wat je nodig hebt. Hierdoor geef ik een massage op maat. Stevig, ontspannend, energetisch, het kan allemaal.

Mijn ervaringen

In 2019 is mijn droom uitgekomen, werken als masseuse bij Sanadome in Nijmegen! Inmiddels ben ik daar niet meer werkzaam, maar ik ben heel blij en trots dat ik bij zo’n mooi bedrijf heb mogen werken. Ik heb er veel ervaring opgedaan en veel geleerd.

Van december 2017 tot maart 2020 heb ik met heel veel plezier en passie gewerkt bij Wellnesscentre de Thermen in Rosmalen. Daar gaf ik naast massages ook hammam behandelingen.

Met welke massage mag ik jou laten voelen wat massage voor je kan doen?

​Liefs,

Simone van Oorschot