KvK nr. 69675244

1. Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, betreffende het deelnemen aan een privé sessie bij Shavo Massage. Bij betaling en reservering gaat de cliënt automatisch akkoord met de verbonden voorwaarden van Shavo Massage.

2. Cliënt

Een cliënt is een persoon die deelneemt aan een privé sessie van Shavo Massage en zich ingeschreven heeft voor de betreffende privé sessie van Shavo Massage.

3. Prive sessie

3.1 Dienst privé sessie:
Een privé sessie is een dienst van een 1 op 1 sessie van Shavo Massage samen met de cliënt, deze komt tot stand door het maken van een afspraak bij Shavo Massage.

3.2 Reserveren:
Omdat iedere cliënt rust en aandacht verdiend, wordt er uitsluitend gewerkt op afspraak. De prive sessie wordt via de website gereserveerd. Via de mail wordt er een bevestiging van de reservering voor de privé sessie verstuurd. Door de verzending van de mail met bevestiging komt de overeenkomst tot stand.

3.3 Betaling:
Betaling kan contant of via een betaalverzoek. De factuur kan achteraf verstuurd worden aan de cliënt. Betaling dient gepast te worden voldaan.

3.4 Annulering:
Bij annulering kan dit kosteloos, via de mail of WhatsApp tot 48 uur voor de gemaakte reservering. Daarna ben ik genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij last minute (minder dan 3 uur van tevoren) of niet annuleren, moet ik helaas het gehele bedrag in rekening brengen. (m.u.v. zwangeren bij wie de bevalling is begonnen).

3.5 Wijziging:
Wijziging van de gemaakte reservering kan tot 24 uur voor de gemaakte reservering.

4. Gezondheid, hygiëne en ethiek

4.1 Deelname aan de privé sessie:

Er wordt verwacht dat je gezond bent en geestelijk in staat bent om veilig deel te nemen aan de privé sessie. De privé sessie zal een zelfontwikkeling op gang brengen en hier wordt verwacht dat de deelnemer in staat is om zelfstandig met de opgedane ontwikkelingen om te gaan. Bij ernstige gezondheidsproblemen is er een verplichting om dit te melden aan Shavo Massage.

4.2 Inlichting gezondheid:
Deelname aan de privé sessie geschiedt volledig op eigen risico. Je bent verplicht om lichamelijke en/of psychische klachten voor de privé sessie aan Shavo Massage door te geven. Bij twijfel of je in staat bent om deel te nemen aan een privé sessie bij Shavo Massage neem je contact op met huisarts en/of behandelend(e) specialist(en) voor advies.

4.3 Privé sessie/massage behandeling:
Massage behandelingen worden gegeven op basis van klachtenpreventie, ontspanning en wellness. De massages die gegeven worden zijn nadrukkelijk géén therapeutische behandelingen en géén alternatief voor behandeling door een arts en er worden geen medische diagnoses gesteld. Er zijn een aantal contra indicaties waarbij geen massage of behandeling mag worden geven, of slechts onder bepaalde voorwaarden. Bij twijfel of je in staat bent om deel te nemen aan een privé sessie of massage behandeling bij Shavo Massage neem je contact op met huisarts en/of behandelend(e) specialist(en) voor advies. Als je onder behandeling bent van een arts of therapeut, raadpleeg deze dan voordat je een massage afspraak maakt.

4.4 Weigeren privé sessie/massage behandeling:
Shavo Massage kan ten alle tijde beslissen de privé sessie of massage behandeling niet te starten of voort te zetten indien er sprake is van een onveilige of ongewenste situatie, of om hygiënische redenen.

4.5 Deelname aan de privé sessie:
De cliënt behoort zich behoorlijk te gedragen, volgens algemeen aanvaarde normen. Wanneer de gedragingen van de cliënt niet behoorlijk zijn, heeft de Shavo Massage het recht een cliënt de toegang te weigeren, zonder opgaaf van redenen.

5. Aansprakelijkheid

Shavo Massage kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor negatieve resultaten, schade en/of letsel, al dan niet als gevolg van niet volledige of verkeerde inlichting dan wel verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik. Ook kan Shavo Massage op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, verlies, ongevallen en/of schade van deelnemer en deelnemers eigendommen, zowel in als ook rondom de locatie waar de privé sessies van Shavo Massage wordt gegeven.

De cliënt vrijwaart Shavo Massage voor alle aanspraken van zichzelf en van derden ten deze.

Huishoudelijke mededeling:

  • Het is niet toegestaan in de praktijk te telefoneren. Vriendelijk verzoek om mobiele telefoons e.d. uit te schakelen of op stille stand te zetten voor aanvang van de massage.
  • Met een schoon lijf op de massagetafel gaan liggen is in verband met de hygiëne erg prettig voor zowel jezelf als de masseur. Gebruik na het douchen liever geen bodylotions en dergelijke.
  • Vergeet ook niet om gemakkelijke kleding aan te trekken die niet gevoelig is voor olievlekken.

6. Cadeaubonnen

Gekochte en gekregen cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld, kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

De cadeaubon met een waarde van 1 massage van 1 uur van 60 euro, is geldig op de massages van 60 euro. Bij duurdere massages van 1 uur, dient er bijbetaald te worden.