Naast geweldige massages kun je hier ook kennismaken met Reiki, een fantastische manier om jezelf weer in balans te brengen. Wat is Reiki? Het is een oude Japanse techniek die draait om het gebruik van energie om je lichaam en geest te helen.

Bij Shavo Massage geloof ik sterk in het belang van totaalwelzijn, en daar past Reiki perfect bij. Tijdens een Reiki-sessie stuur ik die helende energie door mijn handen, waardoor spanningen worden losgelaten en je weer in je kracht komt te staan.

Of je nu last hebt van fysieke kwaaltjes, stress ervaart of gewoon even wilt ontspannen, Reiki kan echt een verschil maken. Het is een zachte en rustgevende ervaring die je weer in verbinding brengt met jezelf.

Bij Shavo Massage zorg ik ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Ik bied een warme en gastvrije omgeving waar je kunt genieten van de helende kracht van Reiki. Als gecertificeerde Reiki-beoefenaar sta ik klaar om je te begeleiden op je reis naar innerlijke rust en balans.

Voel je de energie al stromen? Kom langs en geef jezelf die liefdevolle zorg die je verdient. Je kunt eenvoudig online een afspraak plannen via mijn website. Laten we samen werken aan jouw welzijn!

Een Reiki sessie duurt ongeveer een uur.

Hierin is tijd vrijgehouden om de behandeling voor en na te bespreken.

Investering

60 minuten – € 75,-